STROKOVNO SVETOVANJE

HITRA DOSTAVA

OGLED IN SVETOVANJE NA DOMU

STROKOVNA MONTAŽA

ČLANKI IN NASVETI

ČISTILNE NAPRAVE

Blagovna znamka

VH-TECH

REWATEC

SBR čistilne naprave

Telefon: 051 305 679

051 976 802

Čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadnih komunalnih vod iz družinskih hiš, stanovanjskih blokov, manjših naselij ter ostalih objektov (restavracij, hotelov, trgovin, podjetij, šol in vrtcev, itd.). Delujejo na osnovi mehansko-biološkega čiščenja odpadnih vod iz različnih virov organskega onesnaženja (kopalnica, kuhinja, WC).

Očiščeno odpadno vodo lahko odvajamo neposredno v površinski vodotok (potok, reka). V kolikor površinska voda ni na voljo, lahko odvajamo prečiščeno vodo v podtalnico (ponikovalnica).

Pretočne čistilne naprave VH

Brezplačna dostava

Odlika VH TECH čistilnih naprav je visoka zmogljivost čiščenja in dolga življenjska doba. Delovanje čistilne naprave je zanesljivo tudi v primerih, ko je za nekaj časa dotok odpadne vode prekinjen ter pri nizkih temperaturah.

Očiščeno odpadno vodo lahko odvajamo neposredno v površinski vodotok (potok, reka). V kolikor površinska voda ni na voljo, lahko odvajamo prečiščeno vodo v podtalnico (ponikovalnica)....

SOLIDO SMART SBR čistilne naprave

Brezplačna dostava

SBR čistilna naprava je izdelana iz visoko odpornega polietilenskega rezervoarja in deluje po sistemu aktivnega mulja v zalogovniku (angl.: SBR „Sequenzing Batch Reactor"). Ponuja se v variantah kapacitete od 1 do 125 populacijskih ekvivalentov.

Po zagonu delujejo avtomatično v več ciklih, neglede na dotok onesnažene vode.

Celoten proces čiščenja nadzoruje krmilna enota, ki je sestavni del čistilne naprave....

Dodatna oprema

Posoda za puhalo, podaljški, jaški in ostal oprema se smatrajo kot dodatna oprema.

Podaljški se uporabljajo za povečanje višine čistilne naprave, ko so priklopne cevi globlje v zemlji.

Posoda za puhalo je vodotesna z zračnikom za električno puhalo, ki se namesti ob čistilni napravi... Več preberite TUKAJ

ČISTILNE NAPRAVE

 so namenjene za čiščenje odpadnih komunalnih vod iz družinskih hiš, stanovanjskih blokov, manjših naselij ter ostalih objektov (restavracij, hotelov, trgovin, podjetij, šol in vrtcev, itd.),  Delujejo na osnovi mehansko-biološkega čiščenja odpadnih vod iz različnih virov organskega onesnaženja (kopalnica, kuhinja, WC).  V čistilnih napravah se proces čiščenja dogaja zelo hitro (pospešeno) zaradi zadostne količine hrane, zraka in vode. 

Čistilne naprave se vgrajujejo na področjih, kjer se ni mogoče priklopiti na  javno kanalizacijo .  Velikost čistilne naprave je odvisna od števila oseb, ki prebivajo v objektu. Vse čistilne naprave ustrezajo predpisom EU in Slovenske zakonodaje.

KONTAKTNI PODATKI

PRIMSTOR s.p.

Ppri viaduktu 4, 2342 Ruše

Telefon

+386(0)51305679

EMAIL

KATEGORIJE

Čistilne naprave

Zbiralniki za deževnico

Ogrevanje

Filtri za vodo

Reverzna osmoza

INFORMACIJE

Dostava in plačilo

Nakup na podjetje

Pomoč pri nakupu in podpora

Servisi in vdrževanje

Sanacija čistilnih naprav

PODJETJE PRIMSTOR

O podjetju