STROKOVNO SVETOVANJE

HITRA DOSTAVA

OGLED IN SVETOVANJE NA DOMU

STROKOVNA MONTAŽA

ČLANKI IN NASVETI

ČISTILNE NAPRAVE

Blagovna znamka

VH-TECH

REWATEC

Čistilne naprave - SBR

Pokličite nas

051 305 679

051 976 802

Čistilne naprave so namenjene čiščenju odpadnih komunalnih vod iz družinskih hiš, stanovanjskih blokov, manjših naselij ter ostalih objektov (restavracij, hotelov, trgovin, podjetij, šol in vrtcev, itd.). Delujejo na osnovi mehansko-biološkega čiščenja odpadnih vod iz različnih virov organskega onesnaženja (kopalnica, kuhinja, WC).

Očiščeno odpadno vodo lahko odvajamo neposredno v površinski vodotok (potok, reka). V kolikor površinska voda ni na voljo, lahko odvajamo prečiščeno vodo v podtalnico (ponikovalnica).

Čistilne naprave - pretoćne VH

Brezplačna dostava

Odlika VH TECH čistilnih naprav je visoka zmogljivost čiščenja in dolga življenjska doba. Delovanje čistilne naprave je zanesljivo tudi v primerih, ko je za nekaj časa dotok odpadne vode prekinjen ter pri nizkih temperaturah.

Očiščeno odpadno vodo lahko odvajamo neposredno v površinski vodotok (potok, reka). V kolikor površinska voda ni na voljo, lahko odvajamo prečiščeno vodo v podtalnico (ponikovalnica)….

Čistilne naprave - SOLIDO SMART SBR

Brezplačna dostava

SBR čistilna naprava je izdelana iz visoko odpornega polietilenskega rezervoarja in deluje po sistemu aktivnega mulja v zalogovniku (angl.: SBR „Sequenzing Batch Reactor”). Ponuja se v variantah kapacitete od 1 do 10 populacijskih ekvivalentov.

Po zagonu delujejo avtomatično v več ciklih, neglede na dotok onesnažene vode.

Celoten proces čiščenja nadzoruje krmilna enota, ki je sestavni del čistilne naprave….

Čistilne naprave - SOLIDO za več uporabnikov

Brezplačna dostava

SBR čistilna naprava je izdelana iz visoko odpornega polietilenskega rezervoarja in deluje po sistemu aktivnega mulja v zalogovniku (angl.: SBR „Sequenzing Batch Reactor”). Ponuja se v variantah kapacitete od 2 do 125 populacijskih ekvivalentov.

Po zagonu delujejo avtomatično v več ciklih, neglede na dotok onesnažene vode.

Celoten proces čiščenja nadzoruje krmilna enota, ki je sestavni del čistilne naprave….

ČISTILNE NAPRAVE

So namenjene za čiščenje odpadnih komunalnih vod iz družinskih hiš, stanovanjskih blokov, manjših naselij ter ostalih objektov (restavracij, hotelov, trgovin, podjetij, šol in vrtcev, itd.),  Delujejo na osnovi mehansko-biološkega čiščenja odpadnih vod iz različnih virov organskega onesnaženja (kopalnica, kuhinja, WC).  V čistilnih napravah se proces čiščenja dogaja zelo hitro (pospešeno) zaradi zadostne količine hrane, zraka in vode. 
Čistilne naprave se vgrajujejo na področjih, kjer se ni mogoče priklopiti na  javno kanalizacijo. Velikost čistilne naprave je odvisna od števila oseb, ki prebivajo v objektu.
Vse čistilne naprave ustrezajo predpisom EU in Slovenske zakonodaje.

Biološka čistilna naprava je za čiščenje odpadne vode po DIN EN 12566, ki aerobno in anaerobno biološko očisti gospodinjsko umazano vodo, prav tako tudi umazano vodo v podjetjih, če je ta primerljiva z gospodinjsko umazano vodo.

Odpadna voda, ki ima drugačen izvor, lahko čistilno napravo poškoduje ali vpliva na njene funkcije. V malo čistilno napravo ne sme biti speljana naslednja voda:

  • odpadna voda v podjetjih, ki ni primerljiva z gospodinjsko umazano vodo;
  • odtočna voda (npr, voda iz drenaž);
  • hladilna voda;
  • odtočna voda iz bazenov;
  • deževnica.

Uporabljajte okolju prijazna čistilna sredstva.

KONTAKTNI PODATKI

PRIMSTOR s.p.

Ppri viaduktu 4, 2342 Ruše

Telefon

+386(0)51305679

EMAIL

KATEGORIJE

Čistilne naprave

Pretočne čistilne naprave

SBR čistilne naprave

Zbiralniki za deževnico

Ogrevanje

Filtri za vodo

Reverzna osmoza

INFORMACIJE

Dostava in plačilo

Nakup na podjetje

Pomoč pri nakupu in podpora

Servisi in vdrževanje

Sanacija čistilnih naprav

PODJETJE PRIMSTOR

O podjetju

Splošne informacije

051 305 679

Reklamacije in servisi

051 305 679

info@primstor.si